Στην κυβέρνηση έφτασε επιτέλους η υπόθεση των λιπασμάτων Καβάλας

lipasma13

H συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου με όρους πραγματικής ανάπτυξης και απόλυτο σεβασμό των εργασιακών δικαιωμάτων, είναι πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης, όπως διαβεβαίωσε ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, τους εργαζόμενους της επιχείρησης που βρίσκονται σε πολύμηνες κινητοποιήσεις, κατά την συνάντηση του με το Σωματείο Υπαλλήλων και Εργατοτεχνιτών Βιομηχανίας Λιπασμάτων Ν. Καρβάλης Καβάλας.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ενημέρωσαν λεπτομερώς για τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις ενέργειες της ιδιοκτησίας της βιομηχανίας σε βάρος των απολυμένων εργαζομένων, στην γενικότερη κοινωνία της Καβάλας, για αν λάβουν από τον κ. Φλαμπουράρη την υπόσχεση ότι η κυβέρνηση θα αναπτύξει πρωτοβουλία προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έχοντας ως βάση ότι η βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων είναι η μοναδική που δραστηριοποιείται στον ελληνικό χώρο και η επιβίωση και υγιής λειτουργία της βιομηχανίας καθίσταται επιτακτική για μεγάλο μέρος του πληθυσμού της.

Στην συνάντηση των δύο πλευρών, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι καθυστέρησε αδικαιολόγητα, συμμετείχαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης και οι βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Γιώργος Παπαφιλίππου και Κώστας Μορφίδης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Δεν τους ενδιαφέρει ο πόνος των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών - Τους ενδιαφέρει μόνο να ρίξουν την κυβέρνηση

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάνει λόγο για «ντιλαρίσματα» πίσω από τις κουρτίνες, όπως καταδεικνύουν οι …