Στέλεχος(Αχαιός) του ΣΥΡΙΖΑ προς Τσίπρα: «Δε γ...... Έκανες μ.....α!»(ΦΩΤΟ)

grhgoris

Αίσθηση έχει προκαλέσει σε επίπεδο Αχαίας και όχι μόνο, η ανάρτηση του στελέχους του κόμματος Ηλία Γρηγόρη και το λεξιλόγιο του κατά του πρωθυπουργού σχετικά με την απομάκρυνση από το Υπουργείο Παιδείας και την κυβέρνηση γενικότερα του Νίκου Φίλη, η οποία έχει ως εξής:

"Τι σκεφτομαι, με ρωταει το facebook....Tην πικρα και απογοητευση  μου θελω να καταθεσω....Αντι να εχει σαν πρωτο και αναντικαταστατο τον ΦΙΛΗ....ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ!!!!!....τι να πω??...Δεν γαμιεστε κυριοι συντροφοι?? Γιαυτο αγωνιστηκαμε τοσα χρονια??...Για να χτυπανε σημερα χαρμοσυνα, οι καμπανες του ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ στην Αιγιαλεια και στα Καλαβρυτα??....ΟΧΙ ΒΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕΣ...ΟΧΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ!!!

Kαι στο λεω, εγω, που εχω αναρτησει 3.755 φορες την φατσα σου στο fb..μεσα σε 6 χρονια..."


 

 


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …