Δημήτρης Καραγεωργόπουλος: «Γατί συμφωνώ με την προοπτική συνένωσης ΠΠΝΠ-Νοσοκομείο Αιγίου»

karageorg

"Απόλυτα σύμφωνο με βρίσκει η πρόταση του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, με βάση το σκεπτικό της οποίας, το Αίγιο θα δέχεται περιστατικά από το Ρίο, κυρίως δευτεροβάθμιας περίθαλψης, εκτονώνοντας έτσι τις πιέσεις που δέχεται το ΠΓΝΠ. Οι κάτοικοι του Αιγίου θα έχουν μαζί με τους ήδη υπηρετούντες γιατρούς τους και τους γιατρούς του Ρίου.
Τα περισσότερα περιστατικά που τώρα κατευθύνονται στο Ρίο θα παραμένουν στο Αίγιο. Συνάμα, θα αντιμετωπίζονται ως εσωτερικοί ασθενείς όταν χρειάζονται εξειδικευμένες εξετάσεις στο ΠΓΝΠ. Ταυτόχρονα, οι κάτοικοι της Πάτρας θα βρίσκουν κρεβάτι στο νοσοκομείο της πόλης τους και το προσωπικό του Ρίου θα ανασάνει.
Επιβάλλεται να αποσυμφορηθούν τα χειρουργεία και τα κρεβάτια των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της περιοχής και να υπάρξει επίσπευση των χρόνων αναμονής.
Αν υπάρχουν αντεπιχειρήματα επί της ουσίας...πάω πάσο...ας τα ακούσουμε. Αλλά οι κραυγές και οι αλαλαγμοί, ακόμα και κάποιων συναδέλφων από το συνδικαλιστικό συνάφι, δίχως να εξηγούν σε πιο σημείο αυτής της πρότασης διαφωνούν και ποια είναι η αντιπρόταση τους, εμένα με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Εκτός κι αν κάποιοι συμφωνούν με τα "φακελάκια" προτεραιότητας....
Και μην μου πει κανείς για την "διάψευση" της 6ης ΥΠΕ περί τέτοιου σχεδιασμού, διότι όλοι ξέρουμε ότι κάποιοι στην Υγειονομική Περιφέρεια ανέκαθεν ήταν "παιχνιδιάρηδες"...ίσως να φταίει το Jumbo που είναι απέναντι..."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …