Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση ζητά 3 άτομα

student_stickers_good_job_welergasial_done_super_student_round_sticker-rf9a3bdba05f44b7dbabe2cdc5f89d51b_v9waf_8byvr_324

Ανακοινώνει την πρόσληψηµε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου ωροµίσθιας εκ περιτροπής απασχόλησης , συνολικού αριθµού τριών (3) ατόµων εκπαιδευτικού-καλλιτεχνικού προσωπικού, για την κάλυψη των αναγκών της Ανώτερης Σχολής ∆ραµατικής Τέχνης ∆ήµου Αγίας Βαρβάρας για το σχολικό έτος 2016-2017, εξέδωσε η ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΤΗΣ ∆ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (∆Η.Κ.Ε.Α.Β.).

Θέσεις απασχόλησης:

  • 1 ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ- ΑΥΤΟΣΧΕ∆ΙΑΣΜΟΣ
  • 1 ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
  • 1 ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ  ΘΕΑΤΡΟΥ

Η αίτηση θα απευθύνεται προς το Νοµικό Πρόσωπο Ιδιωτικού ∆ικαίου «∆ηµοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αγίας Βαρβάρας» και θα υποβάλλεται στα γραφεία της ∆Η.Κ.Ε.Α.Β., Σίφνου & Αγίου Γεωργίου, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες από 10.30 π.µ. µέχρι 14.30 µ.µ.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ∆Η.Κ.Ε.Α.Β. τηλ.: 210.5697223-4.

Με την αίτηση συνυποβάλλονται υποχρεωτικώς τα παρακάτω απαιτούµενα δικαιολογητικά: Οι ενδιαφερόµενοι δηλώνουν συµµετοχή συµπληρώνοντας αίτηση. Έχουν δικαίωµα να υποβάλλουν αίτηση σε µία (1) µόνο θέση:

Μαζί µε την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

  • Βιογραφικό Σηµείωµα.
  • Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατοµικού δελτίου ταυτότητας
  • Φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους συµπεριλαµβανοµένης και της επιµόρφωσης. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, επίσηµη µετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείµενες διατάξεις ( άρθρο 29 Π∆ 50/2001).
  • Βεβαίωση Προϋπηρεσίας).

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …