ΕΔΩ η προκήρυξη 3Κ/2016 για 58 μόνιμων θέσεων

δουλεια1
Στο ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η προκήρυξη 3K/2016 του ΑΣΕΠ για την πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας πενήντα οκτώ (58) θέσεων μονιμου προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (Γεν. Γραμ. Εμπορίου, Γεν. Γραμ. Βιομηχανίας, ΕΤΕΑΝ Α.Ε.), στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Κεντρική Υπηρεσία, Ε.Α.Κ.Θ), στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καθώς και στην Ανώνυμη Εταιρία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.)

Συγκεκριμένα, πρόκειται για:

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), πενήντα μία (51) θέσεις των κλάδων/ειδικοτήτων:

Πληροφορικής, Πληροφορικής (Hardware), Πληροφορικής (Software) και Διοικητικού Οικονομικού

Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), επτά (7) θέσεις των κλάδων/εδικοτήτων: Πληροφορικής, Πληροφορικής (Software) και Πληροφορικής (Hardware).

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΕΣΕΩΝ:

Οι πτυχιούχοι των κλάδων ΠΕ και ΤΕ Πληροφορικής με βάση τις γενικές και τις εξειδικευμένες επιστημονικές γνώσεις που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, διαθέτουν το απαιτούμενο γνωστικό υπόβαθρο και

έχουν την ικανότητα να ασχοληθούν με δραστηριότητες που υποστηρίζουν λειτουργικές ανάγκες των μονάδων πληροφορικής ή των μηχανογραφικών κέντρων στο δημόσιο τομέα, αντίστοιχες του επιπέδου εκπαίδευσής τους.

Ειδικότερα όσον αφορά, τους κατωτέρω φορείς:

α) Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού έχει ανάγκη στελέχωσης με εξειδικευμένο προσωπικό πληροφορικής, καθόσον Πληροφοριακά Συστήματα, όπως του Εθνικού Παρατηρητηρίου Εμπορίου, των Εμπορικών Σημάτων, του Παρατηρητηρίου Τιμών και του Εθνικού Συστήματος

Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων για τα οποία αρμόδιος φορέας λειτουργίας είναι η ΓΓΕ, είναι κρίσιμα πληροφοριακά συστήματα, τα οποία προσφέρουν καθημερινά νομικά θεσμοθετημένες υπηρεσίες σε χιλιάδες χρήστες από τον Ιδιωτικό τομέα (πολίτες και επιχειρήσεις) και από το Δημόσιο.

β) Η Ανώνυμη Εταιρία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης(Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.) έχει ως αποστολή την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής ποιότητας στον τομέα της πληροφορικής και επικοινωνιών, οι οποίες υποστηρίζουν την ορθή, πλήρη και αποτελεσματική λειτουργία των φορέων της κοινωνικής ασφάλισης και παροχής υγείας σε βάθος χρόνου και την εξυπηρέτηση των πολιτών, μέσω της παροχής σύγχρονων ηλεκτρονικών υπηρεσιών και πληροφοριών (όπως π.χ. Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Ενιαίο Σύστημα Ελέγχου και Πληρωμών Συντάξεων, Σύστημα Εσόδων- Ασφάλισης, Εθνικό Μητρώο Δικαιούχων Περίθαλψης, Σύστημα Ανθρωπιστικής Κρίσης κ.λπ και ανάγκη συντήρησης και λειτουργίας τους).

γ) Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού έχει ανάγκη στελέχωσης με προσωπικό κλάδου Πληροφορικής, ικανό να υποστηρίξει τον εκσυγχρονισμό λειτουργίας του Υπουργείου, και τη μετάβαση στην ηλεκτρονική εποχή με ανάλυση απαιτήσεων, σχεδιασμό, ανάπτυξη και λειτουργία συμπληρωματικών μηχανογραφημένων εφαρμογών, καθώς και την έγκαιρη και αποτελεσματική αξιοποίηση των πόρων του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020.

Η κατανομή

ΚΛΑΔΟΣ – ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΦΟΡΕΑΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ KAI ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 5
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ) 2
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ 3
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ 1
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (HARDWARE) ΗΔΙΚΑ Α.Ε. 2
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (SOFTWARE) ΗΔΙΚΑ Α.Ε. 21
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΕΑΝ Α.Ε. 3
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 12
ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΔΙΚΑ Α.Ε. 2
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (HARDWARE) ΗΔΙΚΑ Α.Ε. 2
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (SOFTWARE) ΗΔΙΚΑ Α.Ε. 2
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 2

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …