Όχι Σκουρλέτη σε επένδυση στις Σκουριές-Εκ νέου ανησυχία στους εργαζόμενους

skourleths12_527_355

Λίγο πριν σημάνει ανασχηματισμός ο υπουργός Περιβάλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης ακολουθώντας την δική του πολιτική, αποφάσισε να μπλοκάρει για ακόμα μια φορά μια επένδυση στην χώρα.

Όπως ανακοινώθηκε, απορρίφθηκε με απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη η αίτηση θεραπείας που είχε καταθέσει το Σεπτέμβριο η εταιρία Ελληνικός Χρυσός ζητώντας να ανακληθεί προηγούμενη απόφαση του υπουργού, η οποία εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2016 και προέβλεπε την επιστροφή του Προσαρτήματος Τεχνική Μελέτη Μεταλλουργικής Μονάδας Χαλκού, Χρυσού και Θειϊκού Οξέος Μαντέμ Λάκκου».

Η εταιρία μεταξύ άλλων σύμφωνα με το newsit.gr, προέβαλε τον ισχυρισμό ότι η προσβαλλόμενη απόφαση προσκρούει στο δεδικασμένο της απόφασης 3191/2015 του Συμβουλίου της Επικρατείας, αντίθετα στην απορριπτική του υπουργού τονίζεται ότι «εκδόθηκε ακριβώς σε συμμόρφωση προς την απόφαση του ΣτΕ».

Με άλλα λόγια η Ελληνικός Χρυσός ζητούσε να δοθεί το «πράσινο φως» για την επένδυσή της στις Σκουριές, ενώ παράλληλα πηγές της εταιρείας, σχολιάζοντας την απόφαση Σκουρλέτη, αναφέρουν ότι το ενδεχόμενο αυτό είναι «άκρως αποθαρρυντικό για τον Καναδό επενδυτή ενώ υπενθυμίζουν ότι έχουν δικαιωθεί 16 φορές από το ΣτΕ».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Bόρεια Μακεδονία: Μεγάλο προβάδισμα της υποψήφιας του VMRO- DPMNE στις εκλογές

Ο δεύτερος γύρος, στον οποίο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα συμμετάσχουν η 70χρονη Γκορντάνα …