12μηνης διάρκειας 14 θέσεις εργασίας

ergasiajobsgreen

Ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δεκατεσσάρων (14) άτομα,  συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες, για την κάλυψη αναγκών της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Ε. ΟΤΑ, που εδρεύει στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου Κρήτης, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Εφαρμογή προγραμμάτων άθλησης και λειτουργία αθλητικών χώρων άσκησης», η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α.

Θέσεις:

  • 2  ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ/ΤΡΙΑ
  • 1  ΠΕ ΙΑΤΡΟΣ
  • 5  ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ  ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ  ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
  • 6  ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ  ΑΓΩΓΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Ε. ΟΤΑ», Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, Περιοχή Λίντο, οδός Σ. Μουστακλή 1, Τ.Κ. 71306, κτίριο Διοίκησης – Θύρα 1, υπόψιν κου Φαίδωνα Παναγιωτάκη (τηλ. επικοινωνίας: 2810 264560 ή 2810264570 ή 2810264561).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Έκθεση ΕΝΥΠΕΚΚ για εργασιακό νομοσχέδιο: Ανάπτυξη με “ρήτρα φθηνής εργασίας”!

Οι πολλές, φτηνές και απλήρωτες («διευθετούμενες») υπερωρίες θα προκαλέσουν:             -έκρηξη ανεργίας             -αύξηση των …