Η ΣΟΧ2/2016 των τριών θέσεων

jobkatataji

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των μονάδων της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. της Δ/νσης Περιφέρειας Νησιών / Περιοχής Χανίων, (ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΝΙΩΝ /ΕΔΡΑ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΒΡΥΣΩΝ, ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΝΔΑΝΟΥ), για τις ανάγκες αυτής, που εδρεύει στα Χανιά Κρήτης, ανακοινώνει ο ΔΕΔΔΗΕ, ως "3 ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Εναερίων – Υπογείων Δικτύων"

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ΔΕΔΔΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΝΙΩΝ, ΛΙΜΝΗ ΤΣΟΝΤΟΥ, Τ.Κ. 733 00 – ΧΑΝΙΑ, υπόψη κυρίου ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 28210-91171).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Ανακοίνωση ΣΟΧ2/2016


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …