Προκηρύχθηκαν προσλήψεις στην Πυροσβεστική υπηρεσία

PIROSVESTIKI_0_1

Προκήρυξη εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών για το διορισμό προσωπικού στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, για το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017, ως  διδακτικό, γνωστοποιώντας τον αναγκαίο αριθμό τακτικών και αναπληρωτών καθηγητών, που θα διορισθεί στην Πυροσβεστική Ακαδημία – Σχολή Πυροσβεστών παράρτημα Πτολεμαΐδας, για την κάλυψη αναγκών διδασκαλίας στην ανωτέρω Σχολή, κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017, στα κατωτέρω αναγραφόμενα μαθήματα, κατά εξάμηνο / έτος σπουδών και στις αθλητικές ομάδες, με αποζημίωση, που καταβάλλεται για κάθε ώρα διδασκαλίας.

Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να υποβάλουν ή να αποστείλουν στην Πυροσβεστική Ακαδημία, οδός Μάτσα 32, Τ.Κ. 145 64, Κάτω Κηφισιά Αττικής, τα δικαιολογητικά  αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο ή ταχυδρομικά (συστημένα), από 18/11/2016 μέχρι και την 28/11/2016, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00΄-14.00΄. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις.

Για την ταχυδρομική (συστημένη) αποστολή θα λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας, δημοσίας ή ιδιωτικής και μόνο και όχι η ημερομηνία παραλαβής του φακέλου, από την Πυροσβεστική Ακαδημία. Αντικατάσταση της αιτήσεως ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Αποκλείεται από τον διαγωνισμό υποψήφιος, χωρίς ειδοποίηση και η υποψηφιότητά του δεν αξιολογείται στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Όταν τα δικαιολογητικά είναι ελλιπή, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις της παρούσας.
  •  Όταν τα απαραίτητα δικαιολογητικά δεν υποβάλλονται εμπρόθεσμα.
  • Όταν τα δικαιολογητικά δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις.
  • Όταν η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση είναι ανυπόγραφη ή μη θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια Αρχή.
  • Όταν ο υποψήφιος δηλώσει στην αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, περισσότερα μαθήματα ή αθλητικές ομάδες ή διαλέξεις από το μέγιστο επιτρεπτό της παρούσας.

Επίσης δικαιολογητικά που κατατίθενται μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δεν λαμβάνονται υπόψη. Η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσης της αιτήσεως-υπεύθυνης δήλωσης και της πληρότητας των συνημμένων δικαιολογητικών, ανήκει αποκλειστικά στον υποψήφιο.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

K. Χατζηδάκης για S&P: Απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

Η αναβάθμιση από την Standard & Poor's αποτελεί αποτελεί μια απάντηση σε όσους γκρινιάζουν και προσπαθούν …