Θέσεις στην Ελλάδα άνοιξε ο Όμιλος UNESCO

jobdreammmmimages

Ο Όμιλος UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης ανακοινώνει την πρόσληψη τριών (3) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (έως 31/12/2016), για την υλοποίηση της πράξης «ΟΜΙΛΟΣ UNESCO ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ»

Θέσεις:

  • 1 ΠΕ Φαρμακοποιό ή ΔΕ βοηθό φαρμακοποιού για την δομή του κοινωνικού φαρμακείου που βρίσκεται στο Δήμο της Αγίας Βαρβάρας
  • 2 ΤΕ ή ΔΕ Στέλεχος κουζίνας για την δομή του συσσιτίου που βρίσκεται στο δήμο του Κορυδαλλού

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη την ανακοίνωση:

  • στα γραφεία του Δικαιούχου
  • σε όλα τα Δημοτικά καταστήματα των Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού
  • σε όλα τα Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ) του ΟΑΕΔ που υλοποιείται το πρόγραμμα
  • στην ιστοσελίδα του Ομίλου UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης (https://sites.google.com/site/omilosunesco)

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής στα γραφεία και στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου (https://sites.google.com/site/omilosunesco/)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν,  ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Γούναρη και Θεοτόκου – Δημοτικό Στάδιο (Χάντμπολ) Καματερού, 134 51 – Άγ. Ανάργυροι – Καματερό, απευθύνοντας την προς:

  • «Όμιλος UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης – ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» υπόψη κας Δημητρίου Αικατερίνης, εντός προθεσμίας  (15) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της παρούσας δημοσίευσης στην καθημερινή πανελλαδική «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ».

Συγκεκριμένα η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων – δικαιολογητικών λήγει στις 18/11/2016.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πίστωση 189,2 εκατ. ευρώ σε 15.319 δικαιούχους Επιστρεπτέας Προκαταβολής 7

Πιστώθηκαν, χθες, στους τραπεζικούς λογαριασμούς 15.319 δικαιούχων του 7ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ποσό συνολικού …