1η απόφαση για την προστασίας της πήρε η νέα υπουργός Εργασίας!(ΦΩΤΟ)

axtsioglou-ekleise-to-twitter-tis_4-w_l

Από τα τιτιβίσματα κατά της τρόικας, των δανειστών και των σκληρών μέτρων, στο κλείσιμο του λογαριασμούς της με το που ανέλαβε υπουργός και μάλιστα Εργασίας, προχώρησε η Έφη Αχτσιόγλου, που από τα διδακτορικά επί των εργασιακών, η μόνη της σοβαρή δουλειά ήταν αυτή της διευθύντριας του πολιτικού γραφείου του προκατόχου της Γιώργου Κατρούγκαλου, ως γνήσια Συριζαία, που στο βιογραφικό της αναφέρεται ως προσόν, οι νεανικοί της αγώνες για την «σωτηρία» της Ελλάδας!

 777

Θέλησε να σβήσει το παρελθόν της αντίδρασης του 2015, αλλά όπως και τα γραπτά, έτσι και οι αναρτήσεις μένουν.....Για να μας θυμίζουν....Τι είπαν, τι δεν έκαναν, πότε κορόιδεψαν και πότε προτίμησαν την κολοτούμπα!

 55

Αυτή λοιπόν θα εφαρμόσει τις εντολές Τσίπρα για την πλήρη κατοχή των Ελλήνων εργαζομένων, στις «διαπραγματεύσεις», όπως αποκαλούν την υποταγή στους δανειστές οι κυβερνώντες!!!!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …