Η καταγγελία μητέρας για την κακοποίηση της 10χρονης κόρης της

katathlipsi_sta_paidia_kai_efivous

Δεν χωράει ανθρώπου νους της καταγγελίες μιας 40χρονης μητέρας, σύμφωνα με την οποία ο 50χρονος πρώην σύντροφός της ασέλγησε στη 10χρονη κόρη της! Όλα φέρονται να έγιναν στο σπίτι της οικογένειας στα Πετράλωνα.

Η καταγγελία της μητέρας έγινε πριν από μερικές μέρες στην υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων Αττικής και εξετάζεται προσεκτικά από τους αστυνομικούς. Οι οποίοι βρίσκονται εν αναμονή των πορισμάτων από τον ιατροδικαστή και τον παιδοψυχολόγο που εξέτασαν το μικρό κορίτσι.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού την οποία δημοσιεύει το newsit, είναι μία εργαζόμενη γυναίκας αλβανικής καταγωγής που μεγαλώνει τις τρεις κόρες της μόνη και είχε εμπιστοσύνη στον Αφγανό σύντροφό της και συχνά τον άφηνε μόνο με τα παιδιά.

Η μητέρα είπε στους αστυνομικούς πως παρατήρησε αλλαγή στη συμπεριφορά της 10χρονης κόρης της. Όταν το παιδί της μίλησε, θέλησε να αντιμετωπίσει τον 50χρονο αλλά όπως είπε στους αστυνομικούς καθυστέρησε ένα μήνα να τον καταγγείλει γιατί φοβόταν.

Ο ίδιος ο 50χρονος, πάντως, υποστηρίζει ότι ποτέ δεν ασέλγησε στο παιδί και πως η καταγγελία της μητέρας της είναι αποτέλεσμα του χωρισμού τους.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την υπόθεση.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …