Ο Κατρούγκαλος και η γευστική απόλαυση των 13 ευρώ το...γραμμάριο!(ΦΩΤΟ)

katrougalos2-1

Σε μια από τις σπάνιες βραδινές εξόδους του, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Γιώργο Κατρούγκαλο. Λίγο πριν τον ανασχηματισμό και την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης Τσίπρα, ο γνωστός πολιτικός βρέθηκε σε γνωστό χλιδάτο εστιατόριο της Αθήνας και έδειξε τα ακριβά του γούστα στο φαγητό.

  katrougalos3

Έχοντας μαζί του, λίγους συνεργάτες ο Γιώργος Κατρούγκαλος βρέθηκε στο γνωστό στέκι κοντά στο Hilton και έκανε λογαριασμό που ξεπερνά το μηνιαίο μισθό ενός εργαζομένου. Το τραπέζι του είχε άφθονο φαγητό, τα πιο εκλεκτά εδέσματα και ένα από τα ακριβότερα πιάτα του μενού. Πρόκειται για ένα μοναδικής γεύσης μοσχαρίσιο κρέας Wagyu από την Ιαπωνία που κοστίζει από 5 ως 13 ευρώ το γραμμάριο!

katrougalos4

Φυσικά, το εκλεκτό μενού συνόδευσε και ακριβό κρασί, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε το γλυκό, που ήταν ένα βουνό παγωτού. Μάλιστα, ενθουσιασμένος, ο κ. Κατρούγκαλος το φωτογράφισε με το κινητό του τηλέφωνο…

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος πάντως, έδειχνε να απολαμβάνει τη βραδιά, αν και κάποια τηλεφωνήματα διέκοψαν την ομιλία με την παρέα του, όπως αποκάλυψαν τα "Παραπολιτικά", απ΄όπου και το άρθρο.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Να ανακαλέσει εκ νέου καλεί η Ζαχαράκη τον Παπαδόπουλο

Κάθε προσπάθεια παρακίνησης σε βία καταδίκασε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ η Κατερίνα Νοτοπούλου, τονίζοντας πως …