Θέσεις εποχικής απασχόλησης

job-fair

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος, ανακοινώνει το Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού» (Ο.Κ.Α.Π.Α.), που εδρεύει στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού Ν. Αττικής.

Θέσεις:

  • 5 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
  • 4 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
  • 4 ΥΕ Καθαριστών/ τριών
  • 3 ΥΕ Βοηθών Μαγείρων
  • 2 ΥΕ Τραπεζοκόμων
  • 1 ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού
  • 1 ΔΕ Διοικητικών – Γραμματέων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού», Βεκιαρέλη Τ.Κ. 15237, Φιλοθέη Ν. Αττικής, υπόψη κας Ελένης Κίτσου (τηλ. επικοινωνίας: 2106834550).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε τα σχετικά έγγραφα:

  1. Προκήρυξη
  2. Έντυπο ΑΣΕΠ
  3. Παράρτημα Ανακοινώσεων
  4. Παράρτημα Απόδειξης Χειρισμού Η/Υ

Πληροφορίες: Προϊσταμένη Διοικητικών Υπηρεσιών Ο.Κ.Α.Π.Α. κα Ελένη Κίτσου, 210 6834550, e.kitsou@okapa.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Ο δρόμος για αμφισβήτηση των τεκμηρίων

Με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή καθορίστηκε ο τύπος και το περιεχόμενο του …