Ιδιωτικού δικαίου νέες θέσεις εργασίας(Προκήρυξη)

Job-Openings-long

Προκηρύσσει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου με σύμβαση εργασίαςορισμένου χρόνου για τέσσερις (4) μήνες, στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος «BLUEMED», το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. που εδρεύει στην Ανάβυσσο Αττικής δυνάμει του άρθρου 93 του Ν.4310/2014 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με την παράγραφο 1, άρθρο 24 του Ν.4386/2016 καθώς και την απόφαση του Δ.Σ. συνεδρία 239 η /17.10.2016.

Έναν πτυχιούχο (ΠΕ) Βιολογίας με:

  • Εξειδίκευση (ΜΤΕ ή/και ΔΔ) που αφορούν θέματα που έχουν σχέση με τη μελέτη της βιοποικιλότητας και τη διαχείρισή αυτής
  • Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
  • Συμμετοχή σε Εθνικά και σε Ευρωπαϊκά προγράμματα
  • Εμπειρία διαχείρισης προγραμμάτων

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην έδρα του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή:

  • στην Ανάβυσσο Αττικής (περιοχή Μαύρο Λιθάρι), ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση Λεωφ.Αθηνών-Σουνίου (46,7 χιλ.), Τ.Θ. 712, 190 13 Ανάβυσσος (τηλ. 22910 76331) είτε:
  • στα γραφεία των εγκαταστάσεων του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε ΚΡΗΤΗΣ στο ΘΑΛΑΣΣΟΚΟΣΜΟ στις Γούρνες του Δήμου Χερσονήσου, Νομού Ηρακλείου Κρήτης, Τ.Κ 71500 και ειδικότερα στη γραμματεία του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε (αρμόδια κα Β. Δεσίπρη, τηλ επικοινωνίας 2810337806) ή ταχυδρομικώς επί αποδείξει, στην διεύθυνση αλληλογραφίας του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε, Τ.Θ 2214, Τ.Κ 71003, Ηράκλειο Κρήτης το αργότερο έως τις 18 Νοεμβρίου 2016.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …