Η απόλυτη τραγωδία...Μετά τη μητέρα έσβησαν και τα παιδιά της!

moro_xeri

Ενώ παραμένουν ακόμα σοκαρισμοένοι οι άνθρωποι από το θάνατο της 42χρονης μητέρας πριν γεννήσει, η τραγωδία έκλεισε με τον πιο τραγικό τρόπο!!!

Η γυναίκα, που καταγόταν από την Κάρυστο και ο σύζυγός της από τα Στύρα και διέμεναν μόνιμα στα Ν. Στύρα, ξεψύχησε έξω από την κλινική της Αθήνας, όπου πήγαινε για να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της. Οι πληροφορίες του "EviaTop", έλεγαν ότι παρουσίασε υψηλή πίεση και κατέρρευσε. Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να την επαναφέρουν στη ζωή, αλλά αυτές δεν απέφεραν καρπούς.

 s1_468_355

Κατάφεραν και έφεραν στη ζωή τα δύο δίδυμα παιδιά της. Δυστυχώς όμως, όπως έγινε γνωστό, άφησαν την τελευταία τους πνοή και τα δίδυμα, με τον πατέρα και σύζυγο, να έχει χάσει το νου του και να μην μπορεί να διαχειριστεί το οδυνηρό παιχνίδι που επιφύλαξε η μοίρα στην οικογένειά του...


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές - Δείτε Live

Στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχουν συνολικά 42 υποψήφιοι - Καταχειροκροτήθηκε η ανακοίνωση υποψηφιότητας του …