Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά Οδηγούς

jobbbb

O ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, δύο (2) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ηπείρου (∆ΠΠ-Η), που εδρεύει στην Πάτρα του Νοµού Αχαΐας, για τις ανάγκες αυτής, ως "2 ΔΕ ΟΔΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟ∆ΗΓΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ".

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ∆Ε∆∆ΗΕ Α.Ε./∆ιεύθυνση Περιφερείας Πελοποννήσου Ηπείρου/Τοµέας Υποστήριξης ΣΜΥΡΝΗΣ 1, Τ.Κ. 26220 – ΠΑΤΡΑ, Ν. Αχαΐας, απευθύνοντάς την, υπόψη κου ∆ΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ∆ιονυσίου (τηλ. επικοινωνίας: 26210-366526).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Ανακοίνωση ΣΟΧ2/2016

Παράρτημα

Έντυπο Αίτησης


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …