Ξαναβγαίνουν στους δρόμους με κινητοποιήσεις

megaergazomenoi_128210814
Στάσεις εργασίας για σήμερα από τις 11:00 έως τις 15:00, καθώς την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις ίδιες ώρες, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, που υπάγονται διοικητικά στα συμβούλια της Ένωσης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ) και της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ), αφού συμπλήρωσαν επτά μήνες απλήρωτοι και δεν έχουν ενημέρωσει για το τι θα επακολουθήσει.

Παράλληλα με τις στάσεις εργασίας, θα πραγματοποιούν και συγκεντρώσεις έξω από τα κεντρικά γραφεία των τριών κυρίων μετόχων της «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ. Ξεκινούν οι αιτήσεις για δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια Απριλίου 2024

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στα διαδικτυακά e-εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής και προετοιμασίας για ένταξη …