Γνωστά καταστήματα προσλαμβάνουν προσωπικό

JOBwe-are-hiring-shutterstock

Προσωπικό ζητά εταιρεία με χιλιάδες κατάστημα σε όλο τον κόσμο αποτελεί ένα πολύ δυναμικό Όμιλο στο χώρο της μόδας και στην Ελλάδα. Η "Inditex" εκπροσωπείται από τις αλυσίδες ZARA, BERSHKA, PULL&BEAR, MASSIMO DUTTI, OYSHO, STRADIVARIUS, ZARA HOME.

Λόγω της επιθυμίας εύρεσης νέων υποψηφίων που θέλουν να εργαστούν μαζί μας, θα πραγματοποιήσουμε Ημέρα Γνωριμίας με τους υποψήφιους, για τα καταστήματα της Αθήνας, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016.

Προϋποθέσεις

Γλώσσες: Ελληνικά,Αγγλικά

Η Inditex προσφέρει:

  • Ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Συνεχή εξέλιξη σ’ ένα χώρο που ολοένα εμφανίζει νέες θέσεις εργασίας, λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης του Ομίλου
  • Συνεχή εκπαίδευση που στοχεύει στην ανάπτυξή σου
  • Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον που έχει ως βάση τον αλληλοσεβασμό μεταξύ των συνεργατών

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να έρθουμε σε επαφή με τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε ένα νεανικό και ευχάριστο περιβάλλον με προοπτικές εξέλιξης και παράλληλα θέλουν να ζήσουν τη μόδα από κοντά. Εάν ενδιαφέρεσαι εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου άμεσα πατώντας καταχώρηση.

Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού θα αξιολογήσει το επαγγελματικό σου προφίλ και σε περίπτωση ενδιαφέροντος θα λάβεις άμεσα μια πρόσκληση για την συνάντηση. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …