Πρακτική άσκηση σε καταστήματα εστίασης-Ποιους αφορά και που

anapsychis

Ομόφωνα έγινε δεκτό από το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος το αίτημα του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας για διενέργεια πρακτικής άσκησης των σπουδαστών του τμήματος στις επισιτιστικές επιχειρήσεις του νομού Αχαΐας.
Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας ευχαριστεί δημόσια τον πρόεδρο του τμήματος δρ. κ. Αναστάσιο Παναγόπουλο, την κυρία Νότα Δροσοπούλου,τεχνικό εργαστηριακό προσωπικό καθώς και την επιτροπή του τμήματος για την αποδοχή του αιτήματος του.

901-225x300

Η πρακτική άσκηση που θα κάνουν οι σπουδαστές στα καταστήματα εστίασης και αναψυχής θα βοηθήσουν τόσο αυτούς όσο και τις επιχειρήσεις.
Στη φωτ. από δεξιά οι κκ Γιώργος Κοτοπούλης πρ. του ΣΚΕΑΝΑ , Νότα Δροσοπούλου ειδικό τεχνικό εργαστηριακό προσωπικό Τμημ. Τουρ. Επιχ, δρ κ. Αναστάσιος Παναγόπουλος πρ.Τμημ. Τουρ. Επιχ., Σπύρος Στεργίου αντιπρ. του ΣΚΕΑΝΑ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …