Προφυλακίστηκε ο ληστής των κοσμικών σαλονιών

aglou2

Δεν έπεισε ανακριτή και εισαγελέα για την αθωώτητά του ο γνωστός στους κοσμικούς κύκλους Αλέξανδρος Αγγλούπας, που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, με την κατηγορία ότι δρούσε ως κλεπταποδόχος της σπείρας των Ρομά στην οποία εμπλέκονται ακόμη και αστυνομικοί, που ξάφριζε σπίτια και βίλες επωνύμων.

Στην απολογία του σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε πως δεν γνώριζε πως είναι κλοπιμαία τα εν λόγω αντικείμενα και βρέθηκαν στην κατοχή του δύο ρολόγια μεγάλης αξίας γιατί είναι συλλέκτης ρολογιών.

Ωστόσο όπως προκύπτει από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, ο 38χρονος φέρεται να διαπραγματεύεται όπως αναφέρεται στη δικογραφία, την αγορά κλεμμένων ρολογιών και κοσμημάτων και την μεταπώληση τους, ενώ ζητά από πολλούς από τους συνομιλήτες του να τον ενημερώνουν σε περίπτωση που «έπεφταν στα χέρια τους» πολύτιμοι λίθοι και επώνυμα ρούχα, καθώς οι αστυνομικοί τον είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση από τον περασμένο Αύγουστο καταγράφοντας κάθε τηλεφωνική του συνομιλία.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …