Προκήρυξη 11 μόνιμων θέσεων

job find

Η "3E/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ", που αφορά στην πλήρωση έντεκα (11) θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 του ν. 2190/1994 ως ισχύει, απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και αφορά θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού Νομικούς και Οικονομολόγους, για την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

  • Άριστη γνώση της Αγγλικής (τα σχετικά με την απόδειξη της γνώσης της ξένης γλώσσας αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).
  • Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου (τα σχετικά με την απόδειξη της γνώσης χειρισμού Η/Υ αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ΄ της προκήρυξης).

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [162.00 B]


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …