Employment

Ταξίδια, καλό ποτό και μισθός για αυτή την θέση!

Employment

Έναν άνθρωπο παθιασμένο, δημιουργικό και επινοητικό που να μπορεί να δώσει ενέργεια στην ομάδα, να είναι λάτρης των ταξιδιών και του καλού ποτού, αναζητά με σκοπό την άμεση πρόσληψή του ως δοκιμαστής του γνωστού ουίσκι, η "The Dram Team".

Η The Dram Team είναι ένα συνδρομητικό κλαμπ που μπορεί να σε κάνει να απολαύσεις ασυνήθιστες νότες και γεύσεις ουίσκι από την άνεση του σπιτιού σου.

Αυτή η ομάδα, τώρα, ψάχνει να βρει έναν υπάλληλο που θα τη βοηθήσει να ανακαλύψει το «τέλειο» δυνατό ποτό.

Αν ψάχνεις για δουλειά και σου αρέσει το συγκεκριμένο ποτό, ίσως, αυτή είναι η ευκαιρία σου. Ο υποψήφιος δεν αναζητείται με τον παραδοσιακό τρόπο. Οποιος θέλει να δηλώσει διαθέσιμος το κάνει με ένα tweet προς την The Dram Team, στο οποίο γράφει το αγαπημένο του ουίσκι.

Αναρωτιέστε ποια είναι τα θετικά του να είσαι δοκιμαστής ουίσκι, πέρα από το να δοκιμάζεις εξαιρετικής ποιότητας ουίσκι κάθε μήνα;

Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης εκδηλώσεων της βιομηχανίας, άρα μπορείς να ταξιδέψεις σε μέρη που δεν έχεις πάει. Παράλληλα, το ωράριο είναι ευέλικτο και μπορείς να εργάζεσαι από την άνεση του σπιτιού σου.


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Υποκρισία οι δηλώσεις Κασσελάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ άσκησε κριτική σε δηλώσεις του Στέφανο Κασσελάκη περί καπηλείας του …