Αλλαγή προέδρου στην εξεταστική για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

exetastiki_dania_987783940

Νέο πρόεδρο εξέλεξε η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τη νομιμότητα των δανείων κομμάτων και ΜΜΕ, ενώ προστέθηκαν και δύο νέα μέλη, που αντικαθιστούν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι υπουργοποιήθηκαν στον πρόσφατο ανασχηματισμό (τον Σωκράτη Φάμελλο που ανέλαβε αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και τον Κώστα Σαντορινό που ανέλαβε υφυπουργός Ναυτιλίας).

Πρόεδρος της Εξεταστικής αναλαμβάνει ο βουλευτής Χανίων του κυβερνώντος κόμματος Αντώνης Μπαλωμενάκης, ο οποίος ήταν μέλος της Επιτροπής και ο οποίος αναλαμβάνει στη θέση του κ. Φάμελλου, ενώ προστίθενται στην Επιτροπή δύο νέα μέλη, ο βουλευτής Μαγνησίας Συμεών Μπαλλής και ο βουλευτής Πιερίας Χαρίλαος Τζαμακλής.

Η Εξεταστική Επιτροπή ανέβαλε για την επόμενη εβδομάδα την αυριανή συνεδρίασή της, στην οποία είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί το πόρισμα του εισαγγελέα Γιώργου Καλούδη, προκειμένου να δοθεί χρόνος ώστε να ενημερωθούν από τα πρακτικά, τα νέα μέλη της.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κοινή επίσκεψη Μητσοτάκη - Ιερώνυμου την Παρασκευή στην Θήβα

Οι δυο τους αναμένεται να επισκεφθούν την ερχόμενη Παρασκευή 26 Απριλίου τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων …