Δράσεις-Εξηγήσεις για τις ουρές στα γραφεία του ΟΑΕΔ από την Ομοσπονδία Υπαλλήλων

20120107_221543

Αναλαμβάνει δράση και μάλιστα προάσπισης των δικαιωμάτων των μελών της η Ομοσπονδία Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ, μετά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα για το χαμό που περιγράφουν τα τοπικά ΜΜΕ για τα ΚΠΑ Σύρου και όλες τις παρόμοιες πληροφορίες που συλλέγουμε από τα ΚΠΑ Αλικαρνασσού, Ρόδου, Αρχαγγέλου, Χανίων, των Επτανήσων και αλλού,  "Εξευτελίζουν τους ανέργους στον ΟΑΕΔ Σύρου(VIDEO&ΦΩΤΟ)", τονίζοντας

τονίζοντας:

"Υπηρεσίες όπως αυτές αντιμετωπίζουν σε σταθερή βάση κάθε χρόνο το μεγάλο "κύμα" -πλέον "τσουνάμι"- των ανέργων! Το συνεχώς μειούμενο προσωπικό των Υπηρεσιών μας υπερβάλλει εαυτόν, για να εξυπηρετήσει τον κόσμο. Τα ωράρια των συναδέλφων ξεπερνούν κατά πολύ τα προβλεπόμενα. Πλέον παίρνουν δουλειά ακόμα και στο σπίτι και εργάζονται μέχρι και τα Σαββατοκύριακα αδιαμαρτύρητα και απλήρωτα! Εκτός από το τεράστιο αυτό φόρτο εργασίας οι συνάδελφοι έχουν να αντιμετωπίσουν και τις δυσλειτουργίες των πληροφοριακών συστημάτων του Οργανισμού. Ναι, αυτών των συστημάτων που στο μεγαλύτερο βαθμό τους διαχειρίζονται ιδιώτες...!!! Παράδειγμα, απ' τα συνηθισμένα, η προχθεσινή Δευτέρα που το σύστημα ήταν εκτός και τις ουρές να μεταφέρονται την Τρίτη, όπου το σύστημα σερνόταν. Αδιαχώρητο στις Υπηρεσίες με τους πολίτες να εξοργίζονται και να στρέφονται κατά των συναδέλφων.

Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους, τους οποίους και επιβραβεύουμε για τον τρόπο εργασίας τους κάτω από αυτές τις συνθήκες! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την καλή λειτουργία των πληροφοριακών συστημάτων, την πρόσληψη προσωπικοί, τον αρτιότερο σχεδιασμό για όλες τις Υπηρεσίες και, κυρίως, για εκείνες που πραγματικά βρίσκονται σε κατάσταση "εππιστράτευσης" αυτό τον καιρό!

Συνάδελφοι,

πριν καν ολοκληρώσουμε την ανακοίνωσή μας ήρθε η επιβεβαίωση των λόγων μας. Σήμερα, Τετάρτη, στο ΚΠΑ Αλικαρνασσού συνάδελφοι έπεσαν θύματα χειροδικίας από εξαγριωμένους πολίτες!!! Τέρμα τα λόγια! Καταδικάζουμε το γεγονός και θα αναζητήσουμε ευθύνες προς κάθε κατεύθυνση.... Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους που δέχθηκαν την επίθεση. Απευθυνόμαστε προς όλους και διατρανώνουμε ότι δεν θα περιμένουμε "τον Θεό να βάλει το χέρι του" για να μην έχουμε και άλλα και περισσότερα "παρατράγουδα". Λύσεις σήμερα!!!"

Ωστόσο να τονιστεί ότι την Τετάρτη ξεκίνησε η πρώρη αντίδραση της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, που κήρυξε απεργία-αποχή των Υπαλλήλων του ΚΠΑ Αλικαρνασσού από τα καθήκοντά τους.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με τοπικές βροχές την Πέμπτη 28.3.2024

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, …