Οι κλάδοι στους οποίους ξεμπλοκάρει η χορήγηση εφάπαξ

efapax-etaa

Ύστερα από τη Φ.80020/44136/Δ.15.747/2016 (ΦΕΚ Β'3455/26-10-2016) Υπουργική Απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστάσιος Πετρόπουλoς, έχει ξεμπλοκαριστεί ο τρόπος υπολογισμού για τους κλάδους των Νομικών, Συμβολαιογράφων, Δικαστικών Επιμελητών, Εργοληπτών Δημόσιων Έργων και Υγειονομικών, όπως ανακοινώνει προς τους συνταξιούχους που ανέμεναν εδώ και πάνω από 3 χρόνια την καταβολή του εφάπαξ που εδικαιούντο, το Ε.Τ.Α.Α.

Το Ε.Τ.Α.Α. θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για τον ταχύτερο κατά το δυνατόν υπολογισμό των εφάπαξ των ως άνω κατηγοριών ασφαλισμένων, ώστε σύντομα να αποδοθούν στους δικαιούχους τα δικαιούμενα ποσά.

Το Ε.Τ.Α.Α. αναμένει σύντομα και την ανάλογη απεμπλοκή του δικαιούμενου εφάπαξ για τους Μηχανικούς, το οποίο έχει καθυστερήσει λόγω των πολλών διαφοροποιήσεων σε παρακρατούμενα ποσοστά για τη σχετική παροχή κατά τη διάρκεια του ασφαλιστικού βίου των ασφαλισμένων της συγκεκριμένης κατηγορίας.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τετάρτη-28/2-Μεγάλη απεργία ΑΔΕΔΥ-Λεωφορεία-Τρένα-Μετρό-Αεροπλάνα-Ταξί-Πολλοί κλάδοι εργαζομένων

Απεργία για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου έχει ανακοινώσει η ΑΔΕΔΥ. Από την Τρίτη και για δύο ημέρες απεργούν και …