ΔΩΡΕΑΝ μετρήσεις σακχάρου

elegxos-sakxarou

Δράσεις με στόχο την ενημέρωση, εξοικείωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού του Νομού ως προς τα θέματα που σχετίζονται με τη νόσο του διαβήτη, διοργανώνει ετησίως ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Σερρών. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του διαβήτη που είναι στις 14 Νοεμβρίου, την Κυριακή από τις 11:00 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι στην πλατεία Κρονίου θα πραγματοποιούνται δωρεάν μετρήσεις σακχάρου σε όλους τους πολίτες και θα διανεμηθεί πλούσιο ενημερωτικό υλικό.

Το απόγευμα και βράδυ της 13ης και 14ης Νοεμβρίου θα φωταγωγηθούν η εξωτερική όψη στο κτίριο της Νομαρχίας Σερρών και η Ακρόπολη των Σερρών (Κουλάς), μιας και την συγκεκριμένη ημέρα φωτίζονται όλο και περισσότερα ιστορικά μνημεία και κτίρια ανά την υφήλιο με το διεθνές χρώμα του Διαβήτη το μπλε. Στόχος της ενέργειας είναι η ευαισθητοποίηση και αφύπνιση των πολιτών μεταφέροντας ένα σωτήριο μήνυμα ενημέρωσης για τη νόσο που έχει λάβει πια επιδημικές διαστάσεις.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γ. Οικονόμου στον ΣΚΑΪ 100,3: Κομβική για τις συλλήψεις η απόφαση για τις 400 προσαγωγές

Ο Βουλευτής ΝΔ, Γιάννης Οικονόμου, τόνισε ότι κομβικής σημασίας για τις χθεσινές συλλήψεις για τη …