Εταιρεία ΑΕ ζητά ένα άτομο

εργασια

Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και παροχών, προσφέρεται από εταιρεία που ζητά ένα άτομο προσεκτικό και αποφασισμένο να παρέχει εργασία, ανάλογη των καθηκόντων που θα αναλάβει.

Η θέση είναι για "ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ", από την "ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε".

Αρμοδιότητες:

Βασικές αρμοδιότητες της θέσης είναι η ευθύνη για την συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη της εμπορικής εφαρμογής της εταιρίας, μέσω της ανάλυσης του σχεδιασμού και της υλοποίησης λύσεων, καθώς και η διασφάλιση της σωστής λειτουργίας των υπόλοιπων πληροφοριακών συστημάτων της εταιρίας.

Τυπικά προσόντα και δεξιότητες:

  • Απόφοιτος ΑΕΙ (πληροφορικής)
  • Εμπειρία (τουλάχιστον 3 έτη) στην ανάπτυξη εφαρμογών σε εταιρικό περιβάλλον
  • Πολύ καλή γνώση Object Oriented προγραμματισμού κατά προτίμηση σε PowerBuilder
  • Εμπειρία σε σχεσιακές βάσεις δεδομένων κατα προτίμηση SYBASE ASE
  • Πολύ καλή γνώση Λειτουργικών συστημάτων Server Microsoft, AD, Exchange
  • Δεξιότητα καλής επικοινωνίας και ομαδικότητας

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν την ικανότητα ανάλυσης δεδομένων και επίλυσης προβλημάτων καθώς και να μπορούν να αναζητούν νέες τεχνολογιες και εργαλεία με σκοπό την αφομοίωσή τους στο υπάρχον μηχανογραφικό περιβάλλον της εταιρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στη Διεύθυνση: ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε. Πηγών 33 Κηφισιά 14564 για την Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού ή με e-mail στο: cv@elin.gr με κωδικό (ΙΤ)


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …