O Μετεωρίτης «έπεσε» στην πλατεία Συντάγματος!(ΦΩΤΟ)

999

Ως «Ημέρα Ασφάλισης» έχει καθιερωθεί η 11η Νοεμβρίου και με αυτή την αφορμή η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΑ) πραγματοποιεί στο Σύνταγμα μια πρωτότυπη καμπάνια για την αξία της ασφάλισης.

Πρωταγωνιστής της καμπάνιας ένας... μετεωρίτης, ως σύμβολο του απρόοπτου και αναπάντεχου που μπορεί να συμβεί στον καθένα.

ms4_533_355

Σύμφωνα με την ΕΑΕΑ η ασφαλιστική συνείδηση στην Ελλάδα είναι χαμηλή και το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών παραμένει ανασφάλιστο.

ms5

Ένας μετεωρίτης έχει τοποθετηθεί στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών.

ms6

Πρόκειται για μια καμπάνια της Ένωση ασφαλιστικών εταιρειών Ελλάδας προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στα θέματα ασφάλειας.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …