Προκηρύχθηκαν 19 προσλήψεις

ergasiaonline-job-search-avoid-spam-and-search-safely

Την πρόσληψη µε σχέση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου στα πλαίσια του Προγράµµατος “Άθληση για Όλους”, περιόδου 2016-2017 µε ηµεροµηνία λήξης την 31η /7/2017, 17 πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, εκ των οποίων οι 15 θα είναι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής χωρίς ειδικότητα και οι 2 πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής µε ειδικότητα Ειδικής Φυσικής Αγωγής, εγκρίνει ο  Δήμος Νέας Σμύρνης.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Επιπλέον εγκρίνει την πρόσληψη προσωπικού µε Σύµβαση Μίσθωσης Έργου για την εφαρµογή προληπτικής ιατρικής και αγωγής υγείας σε απόρους, ανασφάλιστους, συνταξιούχους, µετανάστες, ώστε να λειτουργήσουν αποτελεσµατικά τα ∆ηµοτικά Ιατρεία τα οποία στερούνται Ιατρών και να ενισχυθεί η λειτουργία της Κοινωνικής Υπηρεσίας και ειδικότερα:

  • ΠΕ Φαρµακοποιών 1
  • ΤΕ Φυσιοθεραπευτών 1

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …