Σοβαρός ο τραυματισμός 35χρονου εργαζόμενου

ergatiatiximma

Σοβαρά τραυματίστηκε 35χρονος ηλεκτρολόγος, που θα χρειαστεί πολύ χρόνο για την αποκατάστασή του από τα τραύματά του, που προήλθαν από την πτώση του από ταράτσα πυρηνελαιουργείου, όπου εργαζόταν, στην περιοχή των Καστελλιανών του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Οι γιατροί καθησύχασαν τους οικείους του ότι η ζωή του δεν κινδυνεύει, αλλά τους ενημέρωσαν πως χρειάζονται πολύ κουράγιο και υπομονή για την στήριξή του, αφού έχει μακρύ δρόμο για να ξεπεράσει τα προβλήματα των κακώσεων σε όλο του το κορμί.

Ο τραυματίας εργαζόμενος με το που μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, εισήχθη για ώρες στο χειρουργείο και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της παρακολούθησης ακι ανάρρωσης.

Τόσο στο σημείο του ατυχήματος, όσο και στο ΠΑΓΝΗ, βρέθηκαν ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς, και κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας, ενώ η αστυνομία διερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας

Σταθερή διατήρησε η S&P την αξιολόγηση "ΒΒΒ-" - "Απάντηση στη μικρόψυχη κριτική η αναβάθμιση", λέει ο …