Θέση εργασίας σε Δήμο

jobbb00-ERGASIA-ΕΡΓΑΣΙΑ-01021

Την πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) µηνών µε αντίτιµο 7,00€ ανά µήνα µε την µορφή διδάκτρων που θα καταβάλουν οι εξυπηρετούµενοι, από το οποίο θα καλυφθεί η δαπάνη µισθοδοσίας του υπό πρόσληψη προσωπικού, για την υλοποίηση των Προγραµµάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2016-2017, ενός (1) Πτυχιούχου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, ανακοινώνει η Δήμος Σικυωνίων, ως "1 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ".

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να κατεβάσουν την προκήρυξη από την ιστοσελίδα του ∆ήµου Σικυωνίων (www.Kiato.gov.gr) και καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ∆ήµος Σικυωνίων/ Γ. Γεννηµατά 2 ΤΚ 20200 , τηλ. 2742360117, αρµοδία Υπάλληλος Γ.Γκαβάγια), κατά τις ώρες 09.00 έως 14.00.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) από την τελευταία δηµοσίευση κατά τις ώρες 8:30 πµ. έως 14:00 µµ.

Οι υποψήφιοι µπορούν να αναζητήσουν τo έντυπο της αίτησης στην υπηρεσία. Η παρούσα δηµοσιεύεται σε (2) εφηµερίδες και στον Πίνακα Ανακοινώσεων της υπηρεσίας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας: Μπαίνουμε στα δάση για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών

Επιδίωξη η βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της φετινής αντιπυρικής περιόδου Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε σήμερα ο …