Δημοτικό Ν.Π.∆.∆, ζητά προσωπικό

ergasiaergasiaaaeaaqaaaaaaaalraaaajdmxnd

Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόµων για την υλοποίηση της ∆ράσης «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράµµατος, ανακοινώνει το Ν.Π.∆.∆. «∆ηµοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας – Πολιτισµού και Αθλητισµού του ∆ήµου Βισαλτίας», που εδρεύει στο ∆ήµο Βισαλτίας Ν. Σερρών.

Θέσεις:

  • 1 ∆Ε Βοηθών Βρεφοκόµων
  • 1 ΥΕ Προσωπικού καθαριότητας

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας Σελίδα 6 από 8 µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ∆ηµοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας – Πολιτισµού και Αθλητισµού ∆ήµου Βισαλτίας, 21ης Φεβρουαρίου 4, Τ.Κ. 62200, Νιγρίτα Ν. Σερρών, υπόψη κας Χατζητόλιου Βασιλικής (τηλ. επικοινωνίας: 23220- 22306) και κας Μήκα Αναστασίας (τηλ. επικοινωνίας: 23223-53442).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συντάξεις Ιουνίου 2021. Πότε πληρώνονται. Ημερομηνίες πληρωμής

Συντάξεις Ιουνίου 2021. Πότε πληρώνονται. Ημερομηνίες πληρωμής για τις συντάξεις ΕΦΚΑ δημοσίου ΙΚΑ ΟΑΕΕ ΝΑΤ …