Νέο πακέτο απολύσεων απαιτεί η τρόικα

apolysh toixow

Απολύσεις διαρκείας δημοσίων υπαλλήλων απαιτεί η τρόικα, βάζοντας το συγκεκριμένο ζήτημα πρώτο σε ένα πακέτο έξι μέτρων που έριξε στο τραπέζι των δια- πραγματεύσεων για την α’ αξιολόγηση.

Οι δανειστές όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Αγορά", στοχεύουν απευθείας στον δημόσιο τομέα, υπ στηρίζοντας ότι έμεινε αλώβητος στην κρίση, σε αντίθεση με τα πλήγματα που υπέστησαν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Ετσι,  ζητούν επίσης να φύγουν με συνοπτικές διαδικασίες οι επίορκοι υπάλληλοι, να απομακρύνονται από την υπηρεσία τους οι υπάλληλοι που αξιολογούνται αρνητικά για τρεις συνεχόμενες φορές, να εξαλειφθούν τα ειδικά μισθολόγια, να μην υπάρξει η οποιαδήποτε παρέκκλιση από τον κανόνα 1:5 για τις προσλήψεις και τις αποχωρήσεις και να μπει άμεσα «λουκέτο» σε φορείς- φαντάσματα.


 
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

EE: Η Επιτροπή χρηματοδοτεί καινοτόμες ιδέες για τη μείωση της μακροχρόνιας ανεργίας

Η προκήρυξη προσκλήσεων υποβολής προτάσεων για την επίτευξη αυτού του σκοπού ανακοινώθηκε στο πρόσφατο σχέδιο …