Nέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 10.000 ανέργους

oaed_19

Το νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων, προκειμένου να δημιουργηθούν 10.000 θέσεις εργασίας για αντίστοιχο αριθμό ανέργων ηλικίας 30 – 49 χρονών, θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, με βάση τις σημερινές ανακοινώσεις της Διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μ. Καραμεσίνη, που όπως τόνισε θα δοθεί προτεραιότητα στους μακροχρόνια ανέργους.

Ωστόσο μίλησε και για το πρόγραμμα της «επιταγής επανένταξης», που είχε ανακοινωθεί από τον πρώην υπουργό Γ. Κατρούγκαλο και το οποίο σχετίζεται  με την εθελοντική μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε επίδομα εργασίας, καθώς εγκρίθηκε από το Δ.Σ. του ΟΑΕΔ.

Προανήγγειλε ταυτόχρονα την προκήρυξη προγραμμάτων κάλυψης του μισθολογικού κόστους των 4.000 νοσηλευτών και άλλου προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία και τις μονάδες υγείας, αλλά και το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας σε 274 Δήμους της χώρας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ενεργοποιείται για το 2024 η πληρωμή τελών κυκλοφορίας ανά μήνα

Ενεργοποιείται η δυνατότητα και για το έτος 2024 της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας ανά μήνα. …