58 προσλήψεις μονίμων σε ΗΔΙΚΑ και 4 υπουργεία

job00-ERGASIA-ΕΡΓΑΣΙΑ-100022

Δεκτές μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου θα γίνονται οι αιτήσεις των υποψηφίων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με την προκήρυξη 3Κ/2016, για 58 θέσεις τακτικού προσωπικού σε τέσσερα υπουργεία και την Ανώνυμη Εταιρία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ ΑΕ)

Τις θέσεις θα καταλάβουν πτυχιούχοι ως εξής:

  • 49 Πληροφορικής ΠΕ,
  • 7 Πληροφορικής ΤΕ
  • 2 Διοικητικού Οικονομικού ΠΕ.
  • 32 αφορούν απασχόληση με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Εκτός από τους τίτλους σπουδών, οι υποψήφιοι θα μοριοδοτηθούν και με βάση τη γνώση Η/Υ και τη γνώση ξένων γλωσσών (αγγλικής, γερμανικής και γαλλικής γλώσσας). Ανάλογα με την ειδικότητα κάθε υποψηφίου, απαιτούνται, μεταξύ άλλων, επαγγελματική ταυτότητα Λογιστή Φοροτεχνικού Α’ ή Β’ τάξης, εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών στην ανάπτυξη και διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων και βάσεων δεδομένων, άδεια άσκησης επαγγέλματος Μηχανικού αντίστοιχης ειδικότητας του τίτλου σπουδών ή μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ετήσιας τουλάχιστον διάρκειας στα Πληροφοριακά Συστήματα ή στην Πληροφορική ή στην Επιστήμη Δεδομένων.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται έως τις 7 Δεκεμβρίου, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 3Κ/2016, Τ.Θ. 14308, Αθήνα, Τ.Κ. 115 10.

Επίσης, αιτήσεις υποβάλλονται σε δύο ακόμα διαγωνισμούς της Ανεξάρτητης Αρχής. Πρόκειται για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 1Ε/2016 του ΑΣΕΠ για δύο Ελεγκτές Ιατρούς στο υπουργείο Εργασίας και μία θέση Ιατρού στο υπουργείο Πολιτισμού με τριετή θητεία με δυνατότητα ανανέωσης, όπου η προθεσμία λήγει στις 5 Δεκεμβρίου.

Στο μεταξύ, έως τις 12 Δεκεμβρίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για 30 θέσεις Νομικών στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ).

Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Τ.Θ. 14 308, Αθήνα, Τ.Κ. 115 10, με αναγραφή του αριθμού προκήρυξης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μπαράζ βομβαρδισμών στη Γάζα, ρουκέτες έπληξαν το Τελ Αβίβ

Ο ισραηλινός στρατός έπληξε 140 στόχους στον παλαιστινιακό θύλακα αφήνοντας πάνω από 30 νεκρούς και …