Δωρεάν σπιρομέτρηση

elegxos-sakxarou

Στο πλαίσιο των δράσεων προληπτικής ιατρικής για τους πολίτες, σας ενημερώνει ότι προγραμματίζει Δωρεάν Σπιρομέτρηση, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 και ώρες 10.00-13.00, σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, ο Δήμος Πεντέλης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου και θα πραγματοποιηθεί στο Κοινωνικό Κέντρο Δήμου Πεντέλης (Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη, Μελίσσια ).

Ο έλεγχος αντενδείκνυται σε υπερήλικες, εγκυμονούσες, άτομα που έχουν υποστεί πρόσφατη επέμβαση στην καρδιά, πνεύμονες και μάτια ή έχουν αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, Επίσης συνιστάται οι εξεταζόμενοι να μην έχουν καπνίσει από το
πρωί.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης, τηλ. 2132050087 και 2132050072.

Αρμόδια Διεύθυνση: Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού
Αρμόδια Υπάλληλος: κα Ζαμάνου Μαρία

Τηλ: 213-2050087 εσωτ.187,

Email: zamanou@melissia.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …