Εκτέλεσαν με 10 σφαίρες 32χρονο

astynomiaektelesh

Με δέκα σφαίρες γάζωσαν άγνωστοι έναν 32χρονο Αλβανό στο Κερατσίνι, μέσα στο αυτοκίνητό του. Πανικός στο Κερατσίνι από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στη συμβολή των οδών Σπερχειού και Πελοποννήσου τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, νεκρός είναι ένας 32χρονος Αλβανός, ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, από τους πυροβολισμούς αγνώστων, οι όποιοι επίσης επέβαιναν σε αυτοκίνητο και στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται.

Στο σημείο της εκτέλεσης βρέθηκαν 10 κάλυκες των 9 mm, οι οποίοι στάλθηκαν στα εγκληματολογικά για εξέταση.

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο. Θα γίνει εξέταση DNA και έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, τέσσερις διαρρήκτες συνελήφθησαν στο Κερατσίνι, μετά από ανταλλαγή πυρών που προηγήθηκε με τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Αϊδινίου 104, σε υπόγειο μονοκατοικίας όπου είχαν ταμπουρωθεί οι διαρρήκτες και πυροβολούσαν εναντίων των αστυνομικών.

Η επιχείρηση των ανδρών της ΕΚΑΜ ολοκληρώθηκε και οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν.

Λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, η αστυνομία δέχτηκε τηλεφώνημα ότι σε διαμέρισμα της περιοχής έχουν μπει ληστές. Φτάνοντας στο σημείο, οι πρώτοι αστυνομικοί είδαν να βγαίνουν από την πολυκατοικία οι δράστες, οι οποίοι άνοιξαν πυρ εναντίον των αρχών και έτρεξαν να κρυφτούν στο υπόγειο της μονοκατοικίας.

Ένας από τους διαρρήκτες συνελήφθη, ενώ οι άλλοι παραδόθηκαν στη συνέχεια, βγαίνοντας από το υπόγειο.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …