8μηνες θέσεις δημοτικής απασχόλησης

proslipseis_0

Ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αποζημίωση διάρκειας έως 8 μήνες, προκειμένου να υλοποιήσει τα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού κατά την περίοδο 2016-2017 σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, δεκαέξι (16) Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής που εδρεύει στο Δήμο Αγίας Παρασκευής, οδός Αιγαίου Πελάγους & τέρμα Νότου.

Θέσεις:

  • 2 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
  • 2 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 2 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
  • 3 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
  • 1 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση ή πρόσθετες γνώσεις στο JUDO
  • 1 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με πρόσθετες γνώσεις στο ΣΚΑΚΙ
  • 5 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στo Μαζικό Λαϊκό Αθλητισμό

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ – ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Η ανάρτηση της ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού γίνεται στο Δημοτικό Κατάστημα, στη γραμματεία του ΠΑΟΔΑΠ, στις επίσημες ιστοσελίδες του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του ΠΑΟΔΑΠ, ενώ η δημοσίευση της παρούσας γίνεται τουλάχιστον σε δύο ημερήσιες εφημερίδες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν απλή αίτηση καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09:30 έως 14:30, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής Ν. Αττικής, Τέρμα Νότου, Τ.Κ. 153 42 Αγία Παρασκευή, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπ’ όψιν κ. Παρασκευόπουλου Παρασκευά (τηλ. επικοινωνίας: 210 600 22 23).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χαρίτσης: Δεν θα ξεμπερδέψετε με την Αριστερά

Ο κος Χαρίτης παράλληλα ζήτησε να σταλεί σαφές μήνυμα αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση της ΝΔ- Αναλυτικά …