Άντε πάλι: Απαγόρευση συγκεντρώσεων λόγω...Ομπάμα!

sykentrvsh-kapoyt

Χώρα υπό κατοχή για Τρίτη και Τετάρτη η Ελλάδα, με την αστυνομία κατόπιν κυβερνητικών εντολών, να αποφασίζει και να διατάσσει τους Έλληνες πολίτες, την απαγόρευση των συγκεντρώσεων λόγω της επίσκεψης του Αμερικανού απερχόμενου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Για την Τρίτη έχουν εξαγγελθεί μεγάλες συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Αθήνας και των μεγάλων αστικών κέντρων, από σωματεία και πολιτικούς φορείς, ενάντια στην επίσκεψη του προέδρου, που έχει λάβει μάλιστα και στην αρχή της προεδρικής του θητείας το Νόμπελ ειρήνης για τους πολέμους που θα κήρυττε.

Ο Μπαράκ Ομπάμα θα μιλήσει για λόγους ασφαλείας, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ενώ θα καταλύσει στον Αστέρα της Βουλιαγμένης και τουλάχιστον 5.000 αστυνομικοί, 500 πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών και ελεύθεροι σκοπευτές που θα βρίσκονται ακροβολισμένοι σε ταράτσες καίριων σημείων της πρωτεύουσας, έχουν τεθεί σε συναγερμό, μαζί με άνδρες της ασφάλειας, της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής και των ΤΕΕΜ, που θα συνοδεύονται από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για την ανίχνευση εκρηκτικών υλών.


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,60% και 125,43 εκατ. ευρώ τζίρος στο κλείσιμο

Η αγορά ανάκαμψε μετά από τέσσερις πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός …