Απόπειρα βιασμού με σουγιά, μέσα σε...καφετέρεια!

biasmosapopira-anthropoktonias

Ασυγκράτητος εμφανίστηκε σεξουαλικά 25χρονος Έλληνας, ο οποίος δε δίστασε να αποπειραθεί να βιάσει 20χρονη, στις τουαλέτες καφετέριας, αλλά ευτυχώς η κοπέλα πρόλαβε να φωνάξει σε βοήθεια!

Ο 25χρονος νεαρός ακολούθησε την άγνωστη γι αυτόν κοπέλα στην καφετέρια  και όταν κάποια στιγμή αυτή πήγε στην τουαλέτα, της επιτέθηκε και προσπάθησε να την κλείσει. Ευτυχώς για το κορίτσι, οι φωνές της διαπέρασαν την μουσική της καφετέριας και την άκουσαν οι θαμώνες και οι ιδιοκτήτες, που έτρεξαν προς βοήθεια...

Τότε οι υπεύθυνοι του καταστήματος εστίασης, παρά το γεγονός ότι κρατούσε σουγιά, τον  ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν έτοιμο στην αστυνομία, την οποία είχαν καλέσει.

Τελικά αποδείχθηκε παλιός γνώριμος των αρχών, που τον είχαν κατ΄επανάληψη συλλάβει στο παρελθόν για ποινικές υποθέσεις.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …