Έχασε τα πάντα και κοιμάται στα παγκάκια(ΦΩΤΟ)

astegospagkakia-focus

Άστεγος, περιπλανώμενος στους δρόμους της Αθήνας φέρεται ότι είναι ένας 51χρονος, άλλοτε επιτυχημένος επιχειρηματίας, από το Ηράκλειο Κρήτης, τον οποίο «τσάκισε» η οικονομική κρίση, με αποτέλεσμα να κλείσει τα τέσσερα μαγαζιά του και να εξαφανιστεί.

Τη συγκλονιστική υπόθεση του αγνοούμενου Μηνά Αργυρίου, αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, στην οποία απευθύνθηκε φίλος του 51χρονου.

6025be254817346da4b967246362658e

Τα ίχνη του χάθηκαν ξαφνικά τον Φεβρουάριο του 2013, αφού έβαλε σταδιακά λουκέτο σε όλα τα καταστήματα ρουχισμού που διατηρούσε στο Ηράκλειο. Στη διάρκεια της εκπομπής, το βράδυ της Παρασκευής, τηλεθεατής έστειλε φωτογραφία ενός άνδρα που μοιάζει με τον 51χρονο (και φαίνεται παραμελημένος και κουρασμένος), ενώ υπήρξαν αποκαλυπτικές μαρτυρίες από ανθρώπους που τον αναγνώρισαν και δήλωσαν πως τον έχουν δει στο Μαρούσι να περιφέρεται στους δρόμους και να αναζητεί φαγητό στα συσσίτια.

arguriou_312920282

Η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Μηνά Αργυρίου, χαρακτηρίζοντάς τον δουλευταρά και καλόκαρδο.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …