Eξάλειψη των ψευδών ειδήσεων στο Facebook

 facebook-620x320
Σε ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook ο ιδρυτής της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ανέφερε πως «σύντομα ευελπιστεί  να είναι σε θέση να ανακοινώσει τα μέτρα που θα ληφθούν, προκειμένου να σταματήσει η ανάρτηση ειδήσεων που δεν αντιπροσωπεύουν την αλήθεια.  Το 99% των ειδήσεων που αναρτώνται στην ιστοσελίδα είναι αυθεντικές. Μόνο ένα μικρό μέρος είναι ψευδείς ειδήσεις ή φάρσες. Οι φάρσες δεν περιορίζονται σε μια κομματική άποψη, ή ακόμα μόνο στην πολιτική.»

Γαια κόμα μία φορά αρνήθηκε τις κατηγορίες πως  ορισμένες ψευδείς ειδήσεις που είχαν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ συνέβαλαν ώστε να κερδίσει ο Ντόναλντ Τραμπ, προσθέτοντας ότι «Το Facebook θα κάνει περισσότερα προκειμένου να εξαλειφθούν οι ψευδείς ειδήσεις από την πλατφόρμα του.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αύριο στις 11:00 η συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου

Στο υπουργικό συμβούλιο θα γίνει η εισήγηση της υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σχετικά με …