Οι διάλογοι Τσίπρα με τους παίχτες της Εθνικής στα αποδυτήρια

tsiprasgipedo1_496754111

Στα αποδυτήρια  βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά το ματς με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και οι ατάκες που ειπώθηκαν ανάμεσα στις δύο πλευρές και μετέφερε ο Άρης Ασβεστάς στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Πρωθυπουργός είχε θερμό εναγκαλισμό με τον «χρυσό» σκόρερ, Γιώργο Τζαβέλλα αρχικά.

Στη συνέχεια είπε χαριτολογώντας στον Μίκαελ Σκίμπε ότι είναι ο καλύτερος Γερμανός φίλος που έχει και πήρε την απάντηση: «Μην νομίζεις. Στη Γερμανία, ο κόσμος σε συμπαθεί περισσότερο απ’ όσο μπορείς να φανταστείς».

Μεγάλα κέφια φαίνεται ότι είχε ο Βασίλης Τοροσίδης και του είπε: «Τώρα που έρχεται ο Ομπάμα, δώστου πρόεδρε τα χαιρετίσματά μου κι επίσης ζήτα του να βοηθήσει μπας και μειωθεί το ελληνικό χρέος».

Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε ωραία απάντηση σύμφωνα με το sportfm: «Μη στεναχωριέσαι, θα το βάλουμε κι εμείς στο 93’ το γκολ».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …