Πάλι προσλήψεις ανακοίνωσε ο Κουρουμπλής-Ούτε μία δεν έχει κάνει!

kouroublis-620x320

Στην συνήθη τακτική του όπως και σε όλα τα υπουργεία απ΄όπου έχει περάσει στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προχώρησε και από υπουργός Ναυτιλίας ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της χώρας ακόμα να αναμένουν τις 3.000 προσλήψεις που ανακοίνωσε πριν σχεδόν δύο χρόνια και ποτέ δεν έγιναν!

Τώρα λοιπόν ζήτησε από τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, την επίσπευση της διαδικασίας προσλήψεων, ούτως ώστε να στελεχωθούν με πολιτικό προσωπικό τόσο το Υπουργείο όσο και οι συγκεκριμένοι Οργανισμοί Λιμένων, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό στην τεχνική συνάντηση που είχε με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου και τις διοικήσεις και τα στελέχη των εποπτευόμενων φορέων διαχείρισης λιμένων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πώς να μειώσετε το φόρο εισοδήματος

Η μη ορθή συμπλήρωση των κωδικών θα φέρει μπελάδες και «φουσκωμένο» φόρο του Χρυσόστομου Τσούφη …