92.958 φορολογουμένοι σε αυτόματους συμψηφισμούς επιστροφών φόρων

foroiefori174535514

H Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, προχώρησε για πρώτη φορά, sε αυτόματους συμψηφισμούς οφειλών του Δημοσίου από επιστροφές φόρου με βεβαιωμένα χρέη των δικαιούχων των επιστροφών προς το Δημόσιο, για 92.958 φορολογούμενους, με το ποσό να αγγίζει τα 6,7 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά:

H Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γ.Γ.Δ.Ε. ολοκλήρωσε τις διαδικασίες συμψηφισμού επιστροφών φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων για φορολογούμενους οι οποίοι είχαν μία μόνο βεβαιωμένη οφειλή, εκτός ρύθμισης.

Στην ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας έγιναν 92.958 συμψηφισμοί για φορολογούμενους-δικαιούχους επιστροφών φόρου που ήταν ταυτόχρονα και οφειλέτες ενός μόνο - βεβαιωμένου την περίοδο 2014-2016 - χρέους μη ρυθμισμένου.

Στους φορολογούμενους, στους οποίους έγιναν οι συγκεκριμένοι συμψηφισμοί θα αποσταλεί από τη Γ.Γ.Δ.Ε. ηλεκτρονική επιστολή με την οποία θα ενημερώνονται σχετικά ενώ οι συμψηφισμοί θα είναι εμφανείς και στην «προσωποποιημένη πληροφόρηση» στους λογαριασμούς τους στο ΤΑΧΙSNET.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …