Διαθέσιμη ήδη η ανανεωμένη εφαρμογή «Google Play Music»(ΦΩΤΟ)

google-play-music

Διαθέσιμη είναι η νέα έκδοση της εφαρμογής Google Play Music, σε 62 χώρες, για συσκευές Android. Η νέα εφαρμογή θα γίνει σύντομα διαθέσιμη και για συσκευές που ενσωματώνουν το λειτουργικό iOS της Apple.

Το ανανεωμένο Google Play Music έχει σχεδιαστεί, έτσι ώστε να προσφέρει στους χρήστες τα κατάλληλα μουσικά κομμάτια που ταιριάζουν σε διαφορετικές στιγμές και καταστάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί ποικίλες παραμέτρους, όπως η ώρα και η ημερομηνία, προκειμένου να παρέχει την κατάλληλη μουσική, την κατάλληλη στιγμή.

google-play-music-640x406

Επίσης, χρησιμοποιεί κι άλλες παραμέτρους, όπως η τοποθεσία, οι καιρικές συνθήκες και η δραστηριότητα του χρήστη, οι οποίες σε συνδυασμό με την αυτόματη μάθηση και τις χειροποίητες λίστες αναπαραγωγής διευκολύνουν στην εξατομίκευση των μουσικών επιλογών. Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί να ανιχνεύσει πότε ο χρήστης είναι στο σπίτι, την εργασία, για περπάτημα, ποδηλασία, στο αεροδρόμιο ή το αυτοκίνητο, αφού βασίζεται στο τι ταιριάζει στις ανάλογες συνθήκες και στο τι έχει ακούσει ο χρήστης σε παλαιότερες δράσεις του.

Το ανανεωμένου Google Play Music περιλαμβάνει επίσης ένα ραδιοφωνικό σταθμό που θα έχει ακούσει ο χρήστης πρόσφατα για την περίπτωση που δεν έχει κατεβάσει μουσική από πριν ή δεν έχει εκείνη τη στιγμή σύνδεση το Διαδίκτυο.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …