Μέχρι και συνεντεύξεις εργασίας αναβάλλονται λόγω Ομπάμα-Διαλύθηκε η Ελλάδα

obamacars708

Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 192514 /Η2/11-11-2016 πρόσκλησης εκπαιδευτικών κλ.ΠΕ11 σε συνέντευξη, στο πλαίσιο της διαδικασίας για αποσπάσεις εκπαιδευτικών στα Ευρωπαϊκά Σχολεία, ενημερώνουμε τους ως άνω υποψηφίους ότι η προκαθορισμένη για την Τετάρτη 16-11-2016 διεξαγωγή συνεντεύξεων αναβάλλεται, λόγω της προγραμματισμένης για την τρέχουσα εβδομάδα άφιξης του Προέδρου των ΗΠΑ, καθώς και της επετείου για το Πολυτεχνείο και της λήψης αυστηρών κυκλοφοριακών μέτρων, που δύνανται να καταστήσουν δυσχερή την πρόσβαση τόσο των υποψηφίων, όσο και των μελών της Επιτροπής στον τόπο της συνέντευξης.

Οι υποψήφιοι θα προσκληθούν σε νέα ημερομηνία συνεντεύξεων, η οποία θα γνωστοποιηθεί μέσω του διαδικτύου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ.

Το σχετικό PDF


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …