Ο ΑΛΕΞΗΣ της «Αριστεράς» κατά των Ελλήνων! 1ος Ηλεκτρονικός Πλειστηριασμός

gxbqkkjfgv5811916c97f31

Από το Μάιο του 2017 ξεκινούν τελικά οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί των ακινήτων δανειοληπτών που λόγω κρίσης αδυνατούν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους και θα χάσουν τα σπίτια τους, με την Ελλάδα της πρώτης φοράς Αριστερά, να πλησιάζει όλο και περισσότερο τις τραγικές σκηνές της Ισπανίας όπου δυνάμεις των ΜΑΤ και της Πυροσβεστικής επεμβαίνουν με καταστολή και απομακρύνουν τους ιδιοκτήτες από τα σπίτια τους, που χάνονται εν μία νυκτί!

Είναι που η κυβέρνηση και το Ελληνικό Δημόσιο δεν βγάζουν σπίτια στον πλειστηριασμό, όπως μας διατυμπάνιζαν τα υπουργικά στελέχη της προηγούμενης σύνθεσης, που δεν είχαν την δυναμική ώθηση της σημερινής!!!

Αλέξη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΣ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ, όπως έλεγες προεκλογικά και όταν κάποιος ξεγέλασε τόσο πολύ τους ψηφοφόρους ο ενικός επιβάλλεται, γιατί ο πληθυντικός του σεβασμού κερδίζεται....Σωστά;

Επί της ουσίας τώρα, το επιχειρησιακό σχέδιο της γενικής γραμματείας θα έχει ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2017 , με την ολοκλήρωση της διαδικασίας τόσο των προγραμμάτων e-πλειστηριασμών, όσο και του συστήματος επίδοσης αναγγελιών με ηλεκτρονικά μέσα και απόδοσης πλειστηριασμών.

Αυτόματα λοιπόν από τον Μάιο του 2017, οι πλειστηριασμοί θα γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του υπουργείου Οικονομικών και το κοράκια τους, θα ξεσπιτώνουν κόσμο και κοσμάκη για μερικά ευρώπουλα, διότι τα  ακίνητα που θα βγαίνουν σε δημοπρασία, θα προέρχονται από κατασχέσεις ακινήτων οφειλετών του δημοσίου καθώς και από παραχωρήσεις ακινήτων οφειλετών προκειμένου να «πατσίσουν» με την εφορία τα χρέη τους.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στο προεκλογικό «πλάνο» επιστρέφει ο πρωθυπουργός – Οι στοχεύσεις και οι προσδοκίες

Ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των περιοδειών του για τις ευρωεκλογές θα επισκεφτεί σήμερα τη Λέσβο …