Συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης Ομπάμα

 ompamaboylh2091526

Συγκέντρωση διοργανώνει το ΠΑΜΕ  στις 6:30 το απόγευμα στην Ομόνοια, λόγω της επίσκεψης στην Ελλάδα του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση, "για προκλητική απαγόρευση των διαδηλώσεων".

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να δώσουν σε αυτή την απαγόρευση μαζική απάντηση αλλά και ενάντια στον Αμερικανό πρόεδρο «κύριο εκπρόσωπο των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, με μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο».

"Ο Ομπάμα έρχεται στην Ελλάδα για να διασφαλίσει την αποτελεσματικότητα στους «ιμπεριαλιστικούς» σχεδιασμούς στην περιοχή και την πιο ενεργό συμμετοχή της χώρας μας σε αυτούς".

Ωστόσο μισή ώρα νωρίτερα στις 6 το απόγευμα, στο Πολυτεχνείο έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση τα άτομα του αναρχικού χώρου, ενώ μεγάλες συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και τα υπόλοιπα αστικά κέντρα της χώρας, από σωματεία και πολιτικούς φορείς.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …